Renovatie

Tijd voor een metamorfose. Wat dacht u van renovatie van uw bestaande bedrijfsruimte, in plaats van nieuwbouw ? Deze aanpak kan zorgen voor een herwaardering van uw huidige pand. We kunnen de dak- en gevelbekleding vervangen, maar ook de bestaande functie van de bedrijfsruimte aanpakken. Een opslagloods kan bijvoorbeeld worden gewijzigd in een volledig geïsoleerde bedrijfsruimte met diverse kantoorruimtes, zoals een personeels- en vergaderruimte.

Een andere motivatie kan het beheersen van de energiekosten van uw bestaande bedrijfsruimte zijn. Zo kan het toepassen van geïsoleerde sandwich dak- en gevelpanelen een aanzienlijke besparing geven op de kosten voor verwarming en of koeling. Tegenwoordig is het toepassen van sandwichpanelen met een kern van 80mm, 100mm of zelfs 120mm geen uitzondering meer. Het zorgt voor een prettig en beheersbaar binnenklimaat en houdt de kosten voor energieopwekking in de hand.

renovatie voor en na foto

Geheel andere functie

Door het wijzigen van de functie van een bedrijfsruimte kan het zijn dat de eisen aan de dak- en gevelbekleding veranderen. Denk hierbij aan vensters en deuren, maar ook bijvoorbeeld wijzigingen in het interieur.

Ook voor bestaande metselgevels bieden we geïsoleerde gevelpanelen, waardoor de bestaande bedrijfsruimte een moderne uitstraling krijgt en weer jaren mee kan. Wat de functie ook wordt, bij T-Bouwsystemen bent u aan het juiste adres.

Hal met venlo kasconstructie voorzien van sandwich knikdek en gevels 6
T Bouwsystemen renovatie 1

Voor de renovatie

IMG 9269

Na de renovatie

T Bouwsystemen voor renovatie 3 1

Voor de renovatie

T Bouwsystemen Renovatie 6

Na de renovatie

ASBEST VERVANGEN DOOR GEÏSOLEERDE PANELEN

Bij een dakrenovatie komen we vaak asbesthoudende panelen tegen op het bestaande dak. Wij werken samen met gecertificeerde bedrijven die dit voor u kunnen saneren. Voor de asbestsanering wordt er een inventarisatierapport opgesteld, welke nodig is voor de vergunning. Dit verzorgen we graag voor u. Deze service bieden wij alleen binnen Nederland.

IMG 1752

Meer informatie?

Wij voorzien u graag van vrijblijvend advies.

* verplichte velden