Referenties

Bedrijfsruimte voor centrale warmteopwekking

Dit project betrof het realiseren van een bedrijfsruimte voor een nieuwe CV installatie.

We hebben hier zowel de staalconstructie opgebouwd en deze bekleed met de sandwichpanelen

Montreal Canada

Een nieuwe geïsoleerde bedrijfsruimte in Oost-Canada, een omgeving waar de temperaturen tot ver onder het vriespunt zakken.  Die uitdaging gingen we graag aan. 

Voor een aantal ruimten waar technische installatie zouden worden opgesteld was de eis 60 minuten brandwerendheid. Voor deze ruimten zijn daarom sandwichpanelen met minerale wol toegepast.

Op de foto's ziet u het resultaat.

 

 

Warminster Zuid Engeland

Een prachtig project als onderdeel van een modern en hoogwaardig uitgerust kascomplex. Wij kregen opdracht voor het realiseren van een geïsoleerde bedrijfsruimte en het bekleden van een gedeelte van de kas.

Met meer dan 90 geïsoleerde lichtkoepels wordt de ruimte doordrenkt met natuurlijk licht.

Een mooi voorbeeld van transformatie van idee naar werkelijkheid, waar vorm en functie hand in hand gaan

 

Tsjechie

Een mooi project in de republiek Tsjechië.

De cliënt koos ervoor, met behulp van gemotiveerde collega's en het meegeleverde bouwboek de montage geheel zelf te verzorgen.

We kunnen alleen maar beamen dat dit zeer goed gelukt is.

West Frankrijk

De opdracht was het realiseren van een geïsoleerde productieruimte grenzend aan een nieuw te bouwen kas. De locatie West Frankrijk. Voorwaarde was, naast een zo effectief mogelijk te gebruiken vloeroppervlak, voldoende daglicht. Dat is prima gelukt met zowel lichtstroken in het dek als in de buitengevel.

Zuid Zwitserland

Van onze relatie kregen we de opdracht een bedrijfsruimte te realiseren tussen het bestaande kantoorgebouw en de productiekas aan de andere zijde 

 

Noord Zwitserland

Dit project is tot stand gekomen in het noorden van Zwitserland. De eis van de klant was het realiseren van diverse ruimten voor productie, verpakking en zelfs ook ruimten voor het personeel. Zoals in de foto's te zien is betrof het een project waarbij de lijn van de gevels bepaald werd door ligging van het perceel en de naastgelegen weg. 

 

 

Nieuwbouw Werkruimte en Opslag Zuid Holland

In het schilderachtige Zuid-Holland, waar de grachten zich als linten door het landschap weven, hebben we de kans gekregen om een nieuw hoofdstuk toe te voegen aan de horizon. Onze gewaardeerde klant heeft ons de opdracht gegeven een vrijstaande bedrijfsruimte te creëren, als een harmonieus huwelijk tussen werkplaats en opslag.

 

 

Zuid West Frankrijk

Een klassieke staalconstructie bekleden met geïsoleerde sandwichpanelen blijft een mooi gezicht.

De keuze voor geïsoleerde dakpanelen met 100mm PIR kern garandeert niet alleen een mooi geheel maar ook een zeer goede isolatie.

 

 

 

Uitbreiding Bonaire

Op het zonovergoten Bonaire hebben we een uitbreiding mogen maken op een eerder gerealiseerd bedrijfspand.

De uitbreiding omvatte een aantal opslag units elk voorzien van een overhead deur.

 

 

 

 

 

 

 

 

Renovatie in Frankrijk

Onder een strak blauwe hemel werd een kasgedeelte volledige omgebouwd naar een geïsoleerde productie ruimte.

Gebruik makend van de bestaande onderbouw constructie.

 

Renovatie in Zuid Holland

Een indrukwekkende ombouw van bestaande ruimtes met een prachtig resultaat.

De kopgevels werden voorzien van diverse nieuwe entreesystemen variërend van hoogwaardig aluminium deuren en vensters tot solide en geïsoleerde overhead deuren.

Met het plaatsen van nieuwe zijgevels in geïsoleerde sandwichpanelen ontstond een prachtige energiezuinig bedrijfsruimte. 

 

 

 

 

 

 

Nog een greep uit eerder gerealiseerde projecten

Dit is slechts een greep uit eerder gerealiseerde projecten die zich uitstrekken over Europa en de Verenigde Staten. Van imposante variaties in omvang maar altijd een consistente focus op de techniek en de uitvoering.

Of het nu gaat om een goed geïsoleerde productieruimte, een efficiënte inpak- en verzendafdeling, een stijlvolle showroom of een functionele kantoorruimte – wij leveren alle materialen en besteden veel aandacht aan de details.

Onze jarenlange ervaring met het bouwen van bedrijfsruimten in diverse vormen en uitvoeringen zorgt voor kwaliteit en duurzaamheid.

Van puur engineering en materialenlevering tot een volledige montage, onze projecten vertellen het verhaal van innovatie, expertise en toewijding aan elk detail.