nieuwbouw

Alle expertise onder één dak.

T-Bouwsystemen is gespecialiseerd in het leveren van alle materialen voor het realiseren van staalbouw bedrijfsruimten. Bouwen met staal biedt veel mogelijkheden. De bouwtijd is snel en het assortiment aan materialen voor de bekleding en afwerking is omvangrijk.

Heeft u plannen voor het bouwen van een (opslag)loods, werkplaats, showroom of kantoorunit? Wij bieden u een oplossing op maat.

IMG 0716

Totaaloplossingen

T-Bouwsystemen levert alle materialen en verzorgt de technische uitwerking voor ieder project. Daarbij bieden we u een gedetailleerd bouwboek, waarin alle technische details staan beschreven voor de gekozen materialen en de wijze van montage en afwerking.

Wij vertalen uw schets of basistekening naar een volledig bouwplan, waarin de technische tekeningen, constructieberekeningen en alle details voor de uitvoering van de montage zijn opgenomen. Wilt u aan de hand van het bouwplan de volledige montage van het project uitbesteden? Ook hiermee ontzorgen we u graag!

Loods

LAATSTE ONTWIKKELINGEN IN TECHNIEK

Nieuwe ontwikkelingen worden beoordeeld en indien effectief geïmplementeerd. Ook binnen T-Bouwsystemen worden nieuwe technieken ontwikkeld. Zo hebben we een gepatenteerd gootsysteem ontworpen dat onderdeel is geworden van het TB-Hortiroof.

Dit is de doorontwikkelde variant op wat in de branche bekend is als het Venlo Knikdek. U kunt de voordelen van het TB-Hortiroof en het geïntegreerde TB-Gootsysteem vinden bij het gelijknamige hoofdstuk.

We werken samen met gerenommeerde partners, waardoor continuïteit in kwaliteit en innovatie gewaarborgd zijn. U kunt hierbij denken nieuwe technieken voor entreesystemen en daglichtsystemen. Voordeel is dat u hierdoor gebruik kunt maken van de laatste trends op het gebied van techniek en vormgeving.

Elke dag werken we aan nieuwe oplossingen die de kwaliteit van de producten verbeteren en de montage van de verschillende systemen ondersteunen.

nieuwbouw bedrijfsruimte

Meer informatie?

Wij voorzien u graag van vrijblijvend advies.

* verplichte velden