tb-hortiroof systeem vervangt het "KNIKDEK"

Ons TB-Hortiroof systeem is een geavanceerde doorontwikkeling van het veelgebruikte "Knikdek" in de tuinbouw sector. We leveren de sandwichpanelen met vlakke buitenplaat op maat en vanaf de fabriek schuin gezaagd aan. Daarmee sluiten ze exact aan op het door ons in huis ontwikkelde en gepatenteerde aluminium TB-Gootsysteem en het nokprofiel.

Het TB-Hortiroof systeem kan direct worden geïnstalleerd op de goten van de Venlo onderbouwconstructie. Het resultaat is een stevig, duurzaam, waterdicht en condensvrij geïsoleerd sandwich dak.

Voor meer informatie over het aluminium TB-Gootsysteem verwijzen ze naar het gelijknamig hoofdstuk.

 

T Bouwsystemen Knikdek V2

Waterdichte afwerking

Een waterdicht dek is uiteraard een vereiste. De door ons ontwikkelde aluminium profielen en de juiste aansluiting van de sandwichpanelen in het systeem zorgen voor een waterdichte afwerking.

Daarnaast worden alle gootdeksels voorzien van een dilatatie profiel waarmee het uitzetten van het aluminium gootdeksel profiel wordt opgevangen.

Alle verticale naden van de sandwichpanelen en overgangen van de aluminium profielen van het TB-Hortiroof systeem worden waterdicht afgewerkt.

T Bouwsystemen knikdek in afbouw fase groot formaat

NIEUWBOUW OF VERBOUWEN

Het TB-Hortiroof systeem biedt een licht maar solide sandwichdek en kan op elke Venlo onderbouw constructie worden gemonteerd. Dit kan als onderdeel van een nieuwbouw project worden meegenomen maar kan ook op een bestaande Venlo constructie worden gemonteerd.

Tezamen met het monteren van geïsoleerde gevelpanelen kunt u dan relatief eenvoudig een deel van uw kasconstructie wijzigen in een geïsoleerde bedrijfsruimte. 

Knikdek leeds

ONDERDELEN tb-hortiroof systeem SAMEN AANGELEVERD

Voor het TB-Hortiroof systeem leveren we de sandwichpanelen op maat aan. Tezamen met de sandwichpanelen leveren we het TB-Gootsysteem als pakket aan. Tezamen met alle montagematerialen en een heldere instructie kunnen de monteurs meteen aan de slag.  

coatings en kleuren

Bij het TB-Hortiroof systeem wordt gebruik gemaakt van geïsoleerde sandwichpanelen. Hierdoor beschikt u over dezelfde mogelijkheden in coatings en kleuren, als bij de gevelpanelen. Wij adviseren vaak de sterke HPS Ultra 200µm coating, waardoor uw dak goed beschermd is tegen verschillende weersomstandigheden.

T Bouwsystemen Montage Knikdek subformaat
knikdek 14
knikdek 9
T Bouwsystemen Knikdek in Canada subformaat

Meer informatie?

Wij voorzien u graag van vrijblijvend advies.

* verplichte velden